Könyvbemutató

2024.03.17. 08:30

Jászberényben mutatják be elsőként Dr. Suba Györgyné népművelő legújabb könyvét

Megjelent Dr. Suba Györgyné Kocsis Julianna népművelő, helytörténeti kutató Subadoktor című könyve, melyben férje, dr. Suba György főorvos, Jászberény díszpolgára életútját dolgozta fel.

Illés Anita

Ahogy a szerző fogalmaz, az írás egyszerre hiteles dokumentumokkal alátámasztott kortörténet, személyes emlékekkel megtűzdelt családtörténet, melynek középpontjában férje, a rokonok, barátok szeretett Gyurija, számos egykori páciensének kedves doktor bácsija, kollégáinak példaképe, dr. Suba György áll. 

Education,Learning,Concept,With,Opening,Book,Or,Textbook,In,Old
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A kötetet elsőként március 22-én, pénteken 14 órakor mutatják be a jászberényi polgármesteri hivatal házasságkötő termében. Budai Lóránt polgármester köszöntője után a kötetet Dr. Ócsai Antal főorvos ajánlja az érdeklődők figyelmébe. A rendezvényen közreműködik Szabó Jánosné, nyugalmazott könyvtárigazgató és Erdei Gábor, szerkesztő, műsorvezető. Jászapátin április 5-én, pénteken 15 órakor mutatják be a kötetet a Városi Könyvtárban. 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában