Fejlesztés

2024.03.13. 17:30

Jelentős költségcsökkenést eredményez a fegyverneki művelődési házak korszerűsítése

Látványos szakaszához érkezett a Szent Erzsébet úti és a szapárfalui művelődési ház felújítása Fegyverneken, az energetikai korszerűsítést célzó beruházást várhatóan májusban adják át. A fejlesztéstől a fenntartási költségek jelentős csökkenését reméli a város.

Molnár-Révész Erika

Kicserélték a nyílászárókat, a fűtőtesteket és a kazánokat, valamint az épületek hőszigetelése és külső színezése is megtörtént, jelenleg az engedélyek beszerzése és a rendszer beüzemelése van folyamatban. 

fegyvernek,felujítás,korszerűsítés,munkálat
A szapárfalui, Ady Endre úton álló művelődési ház külseje is megszépült, és a fenntartási költsége is jelentősen csökken majd
Fotó: Mészáros János

Hamarosan befejeződnek Fegyvernek két művelődési házának energetikai felújítási munkálatai, a beruházást várhatóan májusban adják át. A 170 millió forint értékű, TOP-Plusz pályázat segítségével a fenntartási költségek legalább 20 százalékos megtakarítását reméli az önkormányzat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában