Ösztöndíj

2024.03.25. 17:30

Szolnoki fiatalok spanyol nyelvi képzését támogatja a Segura

Idén is két fiatal kapott ösztöndíjat a Segurától, 21 másik tanuló pedig – ugyancsak a cég jóvoltából – spanyol tankönyvet és munkafüzetet vehetett át.

Köllő Judit

Az F. Segura Hungária Kft., valamint a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium évek óta partnerek. Céljuk, hogy közösen segítsék a diákok tanulmányi előmenetelét, s hogy lehetőséget biztosítsanak a spanyol nyelv elsajátítására. 

ösztöndíj, Segura, spanyol nyelv
Két tanuló ösztöndíjat kapott, másik 21 pedig spanyol tankönyvben és munkafüzetben részesült
Fotó: Mészáros János

Keszely Balázs gyárigazgató két szorgalmas, spanyolul kiválóan beszélő tizedikes fiatalt, Varga Emesét és Boros Katalint jutalmazta Segura ösztöndíjjal. A fiatalokat a Verseghy Ferenc Gimnázium nevelőtestülete választotta ki, akik mellett 21 másik tanuló spanyol nyelvi tankönyvet és hozzá tartozó munkafüzetet kapott a cégtől.

A Segura számára kiemelten fontos a társadalmi szerepvállalás és a tehetséges fiatalok támogatása. A cég 2016 óta jó kapcsolatot ápol a gimnáziummal és minden lehetséges eszközzel segíti a diákok spanyol nyelvi képzését. Az elismerés összesen 37 000 forintnyi pénzjutalmat jelent, melyet évente kétszer – félévkor és év végén – kaphatnak meg a fiatalok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában