Ülés

2024.03.09. 15:00

Két városrész postai szolgáltatásáról is döntött a tiszafüredi testület

Az önkormányzat csatlakozott a 8K az Életminőség Fejlesztéséért Alapítvány által meghirdetett „Kamaszbarát Önkormányzat” felhíváshoz, amelyet 350 ezer forinttal támogat.

Köllő Judit

Tiszafüred Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 29-én soron kívüli testületi ülést tartott a városházán. Az ülésen számos, sokakat érintő kérdés előkerült. A postáról és egy pályázatról is szó volt. 

fórum,közmeghallgatás,micro,meeting,testületi,ülés
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A képviselő-testület a Magyar Posta Zrt. megkeresésére döntött arról, hogy Tiszaörvény és Kócsújfalu településrészeken továbbra is fenntartja a postai felvételi szolgáltatást. Ezzel együtt vállalva annak jövőbeni, önkormányzatra háruló, évi 2,6 millió forint összegű költségeit is. Emellett egy támogatásról is szó esett a testületi ülésen. 

Mint kiderült, az önkormányzat csatlakozott a 8K az Életminőség Fejlesztéséért Alapítvány által meghirdetett „Kamaszbarát Önkormányzat” felhíváshoz, amelyet 350 ezer forinttal támogat. A szervezet által meghirdetett „Javíts egy jegyet” pályázatban a Szent Imre Katolikus Iskola és Háromkirályok Óvoda 8. b osztálya a „Tiszafüred legszorgalmasabb osztálya” címet nyerte el, így a támogatásból részt vehet az idei budapesti Kamasz fesztiválon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában