Fórum

2024.04.25. 17:00

Hogyan lehetünk magabiztos szülők? Rákóczifalván programsorozatot indítanak a témában

Bevonták a szülőket a gyermekneveléssel kapcsolatos programsorozat témáinak kiválasztásába Rákóczifalván.

Kovács Berta

Magabiztos szülők fóruma elnevezéssel indít programsorozatot tavasszal a Varsány Közösségi Ház. Az érdeklődők ezeken a rendezvényeken szakembertől kaphatnak hasznos információkat és segítséget interaktív formában a gyermekneveléssel járó kihívások kezeléséhez.

gyermeknevelés,szülőfórum,témák
Bevonták a szülőket a gyermekneveléssel kapcsolatos programsorozat témáinak kiválasztásába 
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Császiné Csáti Réka igazgató elmondta, több témát jelöltek meg, a digitális gyermekvédelemtől kezdve a testvérféltékenységen vagy a figyelemzavaron át a kamaszkor problematikájáig. Szerették volna azonban azt is megtudni, az érintettek mely témákra kíváncsiak leginkább, ami a programok sorrendjét is eldönti. A közösségi oldalukon indított szavazás állása arról tanúskodik, legnagyobb érdeklődésre a hatékony kommunikáció témaköre tarthat számot.

Így az első előadást április 26-án „Hogy mondjam, hogy megértse?” címmel tartják meg, előadónak Bojti Andrea klinikai gyermek- és ifjúságpszichológust felkérve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában