Fesztivál hangulat

2024.04.13. 19:55

Százféle kézműves sör várta a habos nedű kedvelőit a szolnoki Ormos Imre parkban – galériával és videóval

Számtalan kézműves sör, kirakodóvásár, játszóház és ezernyi finom étel várta a habos nedű kedvelőit a II. Sör-Feszt-Igyálon. A délelőtti órákban a családosoké volt a főszerep, estefelé azonban már igazi fesztivál hangulat kerekedett a szolnoki Ormos Imre parkban. A tavalyi siker után idén sem kellett csalódniuk a helyieknek a Városüzemeltetési Kft szervezőmunkájában. Az NHSZ támogatásával ismét élménydús napot szereztek a résztvevőknek.

Köllő Judit

– Az Ormos Imre parkot is azért hoztuk létre, hogy az itt élő embereknek egy közösség teret alakítsunk ki – mesélte Molnár Lajos. – A játék mellett a szórakozásnak is hatalmas teret kínál ez a park. Számos gyermekeknek szóló rendezvénynek adott már otthont, viszont ezúttal szerettünk volna a felnőtteknek is kedvezni. A tavalyi sikerből kiindulva úgy éreztük, hogy ebben az évben is szüksége van a szolnokiaknak erre a fesztiválra.

sörfesztivál, program
A jelenlévők idén is számos kézműves sört kóstolhattak meg a fesztiválon
Fotó: Nagy Balázs

A délutáni órákban a habcsók, a palacsinta és a málnaszörp volt a legnépszerűbb fogyasztási lehetőség a rendezvényen, azonban az esti órákban a felnőttek kedvenc habos nedűje vette át a főszerepet.

– Ahogy az lenni szokott minden fesztiválon, a délelőtti és kora délutáni órákban a családok többsége látogat ki hozzánk, később viszont, az este közeledtével a felnőttek veszik birtokba a helyszínt – részletezte a szervező. 

Az eseményen a tavalyihoz hasonlóan most is az ország különböző pontjairól érkeztek árusok. A legmesszebbről talán egy balatoni kézműves söröket áruló stand látogatott ide, akik idén is örömmel vették meghívásunkat

– fogalmazott.

A százféle kézműves sör mellett különleges gasztro élményekben is része lehet azoknak, akik kilátogattak a II. Sör-Feszt-Igyálra, aminek hangulatát a nagy népszerűségnek örvendő Bon-Bon együttes emelte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában