Összefoglaló

2024.04.22. 20:40

Visszaállt a régi rend a szolnoki vásárcsarnok parkolójában – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Negyedik kirendelt ügyvédjét „fogyasztja” az a most 34 esztendős karcagi férfi, akit azzal vádol a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség, hogy két és fél évvel ezelőtt puszta kézzel megfojtotta az édesapját. A vádlott mindent tagad, és azt állítja, hogy nem ő, hanem egy ismeretlen személy az apja gyilkosa.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Már így is használhatjuk a szolnoki piac parkolóját: mutatjuk a változásokat. Visszaállt a régi rend a szolnoki vásárcsarnok parkolójában, ahol immár korszerűbb körülmények várják az autósokat.

Tallinnka: történelmet írt a szolnoki gyermek néptáncegyüttes. Olyan dolog történt a szolnoki Tallinnka Gyermek Néptáncegyüttessel, ami fennállásuk óta még nem: meghívást kaptak a Gyermek Néptáncantológiára.

Helyismereti vetélkedőn mérhették össze tudásukat a szolnoki általános iskolás diákok. Kossuth Lajos keresi regimentjét címmel rendeztek helyismereti vetélkedőt az általános iskolák felső tagozatosainak a Verseghy Ferenc Könyvtárban.

Mit akart a hamburgerzsemlékkel? Lebukott a földvári férfi, ezek voltak a bűnlajstromán. Másfél hónap alatt hat gépkocsit tört fel Tiszaföldváron egy helyi férfi. Kiderült, még több bűneset van a rovásán...

A hétfőn aláírt együttműködési megállapodásnak köszönhetően ismeretterjesztő előadásokat tartanak a közeljövőben a Honvéd Kadét Programban résztvevő diákoknak és az önkéntes tartalékos katonáknak.

Hangulatos versennyel debütált a jászkarajenői Mini Major a jászkunsági szabadidős lovasbajnokságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában