TOP Plusz

2024.05.18. 08:30

Aszfaltburkolatot kap három utca Tiszabőn

Százhúszmillió forintos pályázati forrásból három utat is felújítanak Tiszabőn. Az új aszfaltburkolatra azért is van szükség, hogy a mentők is biztonságosan közlekedhessenek a jelenleg rossz állapotú szakaszokon.

Molnár-Révész Erika

Aszfaltburkolatot kap a Rákóczi, az Akácos, valamint a Hősök tere út Tiszabőn, erre 120 millió forintot nyert a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán a település. 

Bíró Zoltán, útfelújítás, aszfaltburkolat
A jelenleg rossz állapotban lévő Hősök tere út is megújul az elnyert pályázati forrásból, hamarosan aszfaltburkolatot kap – mutatta a helyszínen Bíró Zoltán alpolgármester
Fotó: Mészáros János 

– Ezeken az utakon számos család él, és sajnos van ahol az útalap is 20 éve készült már, így nagyon gödrös, kátyús, esős időben szinte járhatatlan, ezeken a körülményeken szeretnénk javítani. Amellett, hogy a lakosok könnyebb közlekedése szempontjából is fontos a felújítás, azért is, hogy adott esetben például a mentők is gyorsabban el tudjanak jutni a betegekhez – tájékoztatott Bíró Zoltán, a település alpolgármestere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában