Gyermeknap

2024.05.26. 18:00

Örömmel vették birtokba a mesebeli játékbirodalmat a gyerekek Jászfényszarun – galériával

Vidámpark, sportverseny és megannyi színes program szórakoztatta a családokat.

Illés Anita

Gyerekzsivajtól és kacagástól volt hangos a művelődési ház és parkja szombaton Jászfényszarun. A Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai az önkormányzat támogatásával és segítők közreműködésével immár hetedik alkalommal szervezték meg a gyermeknapi fesztivált, mely idén is parádés hangulatban telt. 

gyermeknap
Fergeteges hangulatban telt a gyermeknapi fesztivál Jászfényszarun
Fotó: Pesti József

A mesebeli játékbirodalommá varázsolt parkban megannyi kalandos élmény, önfeledt szórakozás várta a családokat. Ottjártunkkor nagy volt a zsongás a sportudvarban, ahol a mozgásé és a versenyeké volt a főszerep. Az általános iskolások királylabda, kapitánykiütő és utcakosárlabda kupán mérhették össze tudásukat, de volt célbarúgás, büntetőrúgó verseny, íjászat, légpuska lövészet és foci freestyle show is. A vidámparkban is volt minden – lánckörhinta, óriáscsúszda, eurojumping, eszkimó ugráló, fa körhinta, arcfestés, hajfonás és cukorágyú – ami örömmel töltötte el a gyerekeket. 

A játéktérben sok egyéb mellett játszóház, középkori ügyességi játékok, NERF csata, népi fajátékok, bölcsis sziget, a könyvtárosok mesesátra, pedálos gokart, a Lumina Cornu Szerepjáték Klub fantasy játéka szórakoztatta a kicsiket és nagyokat. Mindezeken túl az erdő kincseiből válogatott interaktív kiállítás, katonai eszközök bemutatója, terepasztal kiállítás, akrobatikus kosárlabda show, mentőkutyás bemutató, Singh Viki koncertje színesítette a nagyszabású fesztivált. 

A szülőket a Bon-Bon együttes koncertje, a tiniket pedig DJ Danny szórakoztatta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában