Édességet osztottak

2024.05.25. 10:30

Jégkrémmel is kedveskedtek a Szolnok-Tisza EarlyAct Club diákjai

Környezetünk tisztán tartása került a szandaszőlősi kisiskolások fókuszába a minap. A Szolnok-Tisza EarlyAct Club diákjai mesefigurákkal tarkított szemeteseket ajándékoztak tanintézményüknek, ezt követően pedig gyereknapi meglepetéssel kedveskedtek az általános iskolásoknak.

Mészáros Géza

A Szolnok-Tisza EarlyAct Club diákjai mesefigurákkal díszített, fából készült virágládákat és szemétgyűjtő-edényeket ajándékoznak gyermeknap alkalmából tanintézményüknek, a Szandaszőlősi Általános Iskolának a minap. A fiatal rotarys gyerekek ezzel is szeretnék felhívni iskolatársaik figyelmét a tiszta környezet fontosságára.

Jégkrém osztás, Tisza, Rotary,Szolnok
A fiatal szolnoki Tisza rotarys gyermekek festették a kukákat
Forrás: Beküldött fotó

A Szolnok-Tisza EarlyAct Club tagjai egy másik jó cselekedetet is véghez vittek ezt követően: csütörtökön délután Szandaszőlősön, a Munkácsy úti parkolóban az arra járó ovisoknak és iskolás gyerekeknek a kezükbe adtak egy-egy jégkrémet a gyermeknap alkalmából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában