Szolgáltatás

2024.05.23. 12:00

Elfogadta az önkormányzat ajánlatát a szolgáltató, júniusban dől el a posta sorsa Püspökiben

Júniusban dőlhet el a posta sorsa Tiszapüspökiben, ahol az önkormányzat azért pályázott a postapartneri szolgáltatásra, hogy jelenlegi helyén és formájában működhessen tovább a szolgáltatás.

Molnár-Révész Erika

Az önkormányzat működtetné tovább a postát Tiszapüspökiben, a szolgáltatóhoz egy vállalkozó és a helyhatóság nyújtott be tavasszal pályázatot. Utóbbi a jelenlegi épületet használná tovább, mely egyrészt a levélkihordásnak, másrészt az emelt szintű postapartneri szolgáltatásnak adna helyet. 

posta
A tiszapüspöki posta épülete, amennyiben júniusban megszavazza a képviselő-testület, továbbra is itt működhet tovább a szolgáltatás

– A Magyar Posta Zrt. a pályázatunkat elfogadta, viszont a kérésem az volt, hogy csak a júniusi testületi ülésen hozhassuk meg a végleges döntést, az önkormányzati választás után. Így korrekt, hiszen nem biztos, hogy a minimum 3 évre szóló szerződést egy új testület is vállalná – tájékoztatott Bander József polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában