Ballagás

2024.06.22. 12:00

Elballagtak a Kiskulcsosi diákok – galériával

A Kováts Mihály Általános Iskola Kiskulcsosi Általános Iskolájában péntek délután tartották a ballagást. Először a ballagtató 7. osztályosok átadták a végzősöknek a tarisznyát, majd a ballagási ünnepségen a hetedikesek nevében Nagy Enikő búcsúzott a ballagóktól.

Daróczi Erzsébet

Pénteken a Kiskulcsosi diákok is elballagtak iskolájukból. Horváthné Pandur Tünde Róza osztályfőnök, aki nyolcadikban vette át az osztályt Futóné Szabó Margit korábbi osztályfőnöktől adott gondolataival útravalót tanítványainak. A végzősök nevében Tóth Boglárka szólt társaihoz, a szülőkhöz, pedagógusokhoz, majd a nyolcadikosok közös dallal köszönték meg szüleiknek a támogatást, s egy-egy szál virágot adtak át hozzátartozóiknak.

elballagtak, végzősök, diákok
Elballagtak, és elbúcsúztak iskolájuktól a végzős diákok
Fotó: Daróczi Erzsébet

Elballagtak a Kiskulcsosi tanulók

A ballagóktól Kovács Tímea, a Karcagi Kováts Mihály Általános Iskola igazgatóhelyettese köszönt el, majd Karas Elvira igazgatóhelyettessel jutalmakat adott át eredményes sport, tanulmányi és példaértékű közösségi munkáért. A ballagók elbúcsúztak Török Csilla tagintézmény-igazgatótól is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában