Tájékoztatás

2024.06.10. 19:07

Fa dőlt a felsővezetékre, késnek a vonatok a ceglédi vonalon

Csak egy vágányon közlekednek ma délután a vonatok a ceglédi vonalon, ezért 30-50 perccel megnőhet a menetidő. Egy fa dőlt a felsővezetékre, eltávolítása és a felsővezeték helyreállítása hajnalig is eltarthat.

Molnár-Révész Erika

Fa dőlt a felsővezetékre hétfő délután Monor és Pilis között, ezért ezen a szakaszon a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek. A ceglédi vonalon emiatt 30-50 perccel megnőhet a menetidő, vonatkimaradásokra is számítani kell. A kidőlt fák eltávolítása és a felsővezeték helyreállítása várhatóan kedd hajnalig is eltarthat.

fa,vonat,sín,cegléd
Illusztráció
Fotó: Sipeki Péter / Forrás: MW Archív

Járatok maradtak ki a kidőlt fa miatt

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvarról 15.30-kor Ceglédre elindult Z70-es vonat Monorierdő közelében várakozott, utasait a katasztrófavédelem segítségével szállították át a Nyugati pályaudvarról 16.30-kor Cegléd felé indult Z50-es vonatra.

A vasúttársaság a bevezetett változásokról is tájékoztatott, a Nyugati pályaudvarról 18 órakor Ceglédre induló Z50-es vonat nem közlekedik.
A Nyugati pályaudvarról 17.50-kor Szegedre induló Napfény InterCity sem közlekedik. Utasai az egy órával későbbi Napfény InterCityvel utazhatnak.
A Nyugati pályaudvarról 18.20-kor Debrecenen át Miskolcra induló Tokaj InterCity várhatóan 40-50 perces késéssel indul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában