Gasztronómia

2024.06.06. 15:00

„Tizenöt évesek lettek" a szandai halételfőzők

Régi hagyománya van Szandaszőlősön a halételfőző rendezvénynek. Június közepén immár tizenötödször ragadhatnak fakanalat a halételek szerelmesei a városrészben.

Rimóczi Ágnes

Tizenöt éves lett a Szandai halételfőző rendezvény. A Szandaszőlősért Egyesület eseménye minden évben sok családot, baráti társaságot vonz, sokan már visszatérő résztvevőként ragadnak fakanalat és készítenek ízletes halételt.

halétel,szandaszőlős
A halételfőző rendezvényen a finom ételek mellett jó társaág és kellemes beszélgetések várják a résztvevőket
Forrás: Beküldött fotó

– Június 15-én ismét megrendezzük ezt a programot, várjuk azokat a közösségeket, akiknek van egy régi, jól bevált receptjük vagy éppen valami újdonságot készítenének el. Nagyon hálásak vagyunk azoknak a csapatoknak, akik évről-évre jelen vannak, de egyúttal büszkeséggel tölt el bennünket, hogy minden évben vannak új közösségek is, akik csatlakoznak a programhoz – mondták el érdeklődésünkre az idei program előzeteseként a Szandaszőlősért Egyesület illetékesei. 

Hozzátették: a korábbi évek jó tapasztalata alapján, idén sem versenyre megy a főzés, nem értékeli zsűri az elkészült ételeket,  hanem az együtt töltött délelőtt és a jó hangulat számít.

Ilyen, nemcsak finom, de mutatós ételek is készülnek a halételfőző rendezvényen Szandaszőlősön
Fotó: Beküldött fotó


A Szandaszőlősi Művelődési Ház udvarán megrendezett gasztronómiai eseményre június 10-éig nevezhetnek a csapatok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában