Programkavalkád

2024.06.22. 08:30

Múzeumok Éjszakája: varázslatos estre hív a miklósi helytörténeti gyűjtemény

Családi múzeumi játékok, kézműves játszóház, detektoros kincskeresés, éjszakai tárlatvezetés, színpadi produkciók – egyebek mellett ilyen programokkal várják az érdeklődőket szombat este a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben, Törökszentmiklóson. A Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozathoz több száz múzeum több ezer programmal csatlakozik szombaton.

Molnár-Révész Erika

Június 22-én este 18 órától múzeumi kavalkáddal indul a Múzeumok Éjszakája a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben, Törökszentmiklóson. 

Múzeumok Éjszakája
Varázslatos estet kínál a Múzeumok Éjszakája szombaton a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Számos programot kínál a Múzeumok Éjszakája

A programok között szerencsekerék, büfé, borozda, családi múzeumi játékok, kézműves játszóház, detektoros kincskeresés, valamint 19 és 20 órától múzeumi tárlatvezetés is szerepel. A színpadon 19 órától Puding és Palacsinta, majd Kőhalmi Ferenc bűvész szórakoztatja majd a kisebbeket. 20.45-től az idén 50 éves Miklós Néptáncegyüttes műsora következik, 21.30-tól pedig tűzzsonglőrök lépnek fel, 22 órától pedig tábortűz zárja a programot. A Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozthoz több száz múzeum több ezer programmal csatlakozik szombaton. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában