Útinform

2024.06.12. 08:07

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Cegléden, a temetőnél a gyalogátkelőhelyet festik, emiatt a 72-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben, munkaidőben. 
  • Abony közelében, a 88-as és a 93-as km között az útmenti növényzetet gondozzák. Mozgó tereléssel, a fél útpályát lezárják. 
  • Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 116-os és a 119-es km-nél az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkálatok miatt sávelhúzással terelik a forgalmat. 
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es km és a 144-es km, majd a 149-es km-nél is félpályás lezárás mellett dolgoznak hídépítés, illetve az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt. Mindhárom helyen napközben jelzőőrök segítik a közlekedést. 
útinform,közlekedés,jászkunság,
Illusztráció
Forrás: Útinform.hu

A 441-es főúton, Cegléd és Nagykőrös között munkaidőben kaszálnak. Az 1-es km-től a 15-ös km-ig haladnak mozgó tereléssel, miközben a fél útpályát elfoglalják. 

Kamionstop:

A következő kamiontilalom 06.15-én, szombaton 22.00 órától, 06.16-án vasárnap 22.00 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában