Esemény

2023.04.29. 10:30

Omega slágerek csendülnek majd fel a templomi koncerten Mezőtúron

Szekeres Tamás, az Omega zenekar tiszteletbeli tagja és zenésztársai koncerteznek május 13-án a Belvárosi Református Nagytemplomban. 

Rimóczi Ágnes

Szekeres Tamás

Forrás: Beküldött fotó

Különleges, színvonalas zenei esemény házigazdája lesz Mezőtúr a közeljövőben. 

Szekeres Tamás, az Omega zenekar tiszteletbeli tagja és zenésztársai adnak koncertet május 13-án a Belvárosi Református Nagytemplomban. A gitáros, zeneszerző, zenei rendező 1994 óta meghatározó szerepet tölt be az együttes életében, 2023-ban koncertsorozatra indul, melynek egyik állomása lesz Mezőtúr. Ez alkalomból a zenekar képviselői Szűcs Dániel polgármesterrel, valamint Mihalina László lelkészelnökkel tartott sajtótájékoztatót a napokban. 

Az eseményen elhangzott, hogy a kultikus Omega és az Omega Oratórium dalai mellett Bach és Vivaldi műveket is hallhat majd a nagyérdemű Szekeres Tamás gitárművész és a zenekar tagjainak előadásában. A koncerten közreműködik a Mezőtúri Református Felnőttkórus. A május 13-án este hat órakor kezdődő rendezvény ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!