Izgalmas programok

2023.06.19. 19:00

Miklóson is megünneplik a Múzeumok Éjszakáját

Tűzugrás, detektoros kincskeresés, színpadi produkciók – izgalmas programokkal és sok-sok meglepetéssel várja szombaton a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjtemény a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján.

Molnár-Révész E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Június 24-én, este 18 órakor kezdődnek a Múzeumok Éjszakája programjai Törökszentmiklóson, a Butyka Béla Helytörténeti Gyűjteményben. A színpadi események a Csicsogó Színház előadásával kezdődnek, melyet népi gyermekjátékok követnek, majd az 50 éves Miklós Néptáncegyüttes ad műsort. A gyermek mesemondók után fél tíztől Tűztánc kezdődik a Sárkánylányok előadásában, ezután indul a szerelmespárok tűzugrása, a színpadi programot a Stelli gitárduó előadása zárja.

Mindeközben múzeumi kavalkád is zajlik majd, egyebek mellett detektoros kincskereséssel, tárlatvezetéssel, kézműveskedéssel és vásárral. A rendezvényt a Pro Bibliotheca Alapítvány, és az Ipolyi Közművelődési Központ szervezi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!