Elismerés

2023.12.16. 06:55

Keresik a vármegyei Prima-díj 2024. évi jelöltjeit

Jövő szeptemberben ismét megrendezik a jeles évfordulót ünneplő Prima Gálát. Már gyűjtik az ajánlásokat a különböző kategóriák kiválóságaira, akik ringbe szállhatnak a rangos elismerésért.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Immár két évtizedes hagyományra tekinthet vissza vármegyénk egyik legrangosabb rendezvénye. Jövő évben huszadik alkalommal rendezi meg a Területi Prima Díjátadó Gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) helyi szervezete.

– Gazdag ország és olyan gazdag vármegye vagyunk, hogy még mindig akadnak nagyszerűségek, akikre büszkék lehetünk, akikre oda kell figyelni és biztosítani számukra, hogy legalább ezen az eseményen reflektorfény vetüljön rájuk – hangsúlyozta dr. Lits József vármegyei VOSZ-elnök, akit a területi gálák atyjaként tisztelhetünk. Állításának igazságát jól mutatja, hogy idén is rekordok születtek, mint az ajánlások, mind a szavazatok számát illetően.

A felhívást egyébként már kiküldték a településekre az önkormányzatokhoz, arra buzdítva őket, hogy tegyenek javaslatot az irodalom, színház-, film- és táncművészet, képző- és iparművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet, ismeretterjesztés és média, népművészet, zeneművészet, valamint sport kategóriában jeleskedő, díjazásra érdemesnek tartott személyekre, csoportokra.

Ugyanakkor a lakosságtól, magánszemélyektől, baráti társaságoktól, civil szervezetektől is várják az ajánlásokat, hiszen a településen élők ismerik leginkább a környezetükben élő, saját szakterületükön kiemelkedően teljesítő kiválóságokat.

Az előterjesztéseket a jelölt nevét, elérhetőségét, pár mondatos indoklással együtt kérjük megküldeni a VOSZ-hoz (Szolnok, Óvoda út 2.) vagy szerkesztőségünkbe (Szolnok, Mészáros Lőrincz u. 2).

Korábban már jelölt, de díjat nem nyert személyek is újra javasolhatók!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!