Pályázat

2024.02.02. 10:30

A Jászság természeti kincsei, épített és kulturális értékei adhatnak ihletet a fotósoknak

Második alkalommal hirdették meg az alkotópályázatot, melynek tavaly nagy sikere volt.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy fotó többet ér ezer szónál! címmel jászsági fotópályázatot hirdetett a Jászok Egyesülete és a Jászapátiak Baráti Egyesülete. A pályázat nyitott minden fotós részére életkortól függetlenül, de a 14 éven aluli pályázók választhatják a junior kategóriát. 

A szervezők a Jászság természeti értékei, a Jászság épített értékei, a Jászság kulturális értékei és „Az én Jászságom (junior kategória) témakörben várják az alkotásokat. Pályázati témakörönként egy szerzőtől legfeljebb három fotó küldhető be, sorozatot, képpárt, drónfotókat nem fogadnak. Nem indulhat olyan fotó, amely más országos vagy nemzetközi fotópályázaton díjat nyert. A képeket teljes felbontásban, JPEG formátumban április 15-ig várják a [email protected] email címre. 

Fontos, hogy a pályázó jelölje meg a témakört és adja meg nevét, életkorát, telefonszámát, e-mail címét, valamint a jászsági helyszínt, ahol a kép készült. A beküldött pályaművek közül témakörönként és kategóriánként három díjazottat választ ki a szakmai zsűri. Az első három helyezett pénzjutalomban, a junior kategória díjazottjai értékes vásárlási utalványban részesülnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!