MÁJUSFA FUTÁS

2018.04.17. 15:25

Újra futók lepték el Szolnok belvárosát (fotók+videó)

Idén is együtt futott az iskolások apraja-nagyja, na és persze a vállalkozó szellemű felnőttek, Szolnok legtöbbeket megmozgató sportprogramján.

Szoljon.hu

Elrajtoltak a fiatalok.

Fotó: Csabai István

Április 17-e lett idén a Coop Májusfa Futás napja, az sporteseményen ebben az évben is nagyon sokan vettek részt. Nagyrészt persze iskolások, hiszen számukra nemcsak egy közös élmény megszerzése a tét, a nevező sulik között komoly verseny zajlik.

Erről, illetve az eredményekről később honlapunk is beszámol majd részletesen, sőt a rendezvény olimpiai bajnok vendégével, Burján Csabával készült rövid intejúnkra is számíthatnak olvasóink.

Addig is azonban itt egy kis ízelítő az izzasztó délutánról, melyen ezúttal szerkesztőségünk néhány tagja is részt vett, és nem csak megfigyelőként!

Nagy lelkesedéssel rajthoz álltunk ugyanis mi is, mégpedig a legelső futamban, együtt a középiskolásokkal. Na de lássunk néhány elkapott pillanatot.

[embed]]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában