LABDARÚGÁS

2018.04.16. 10:26

Vesztes meccsen debütált Kuntics

A harmadik percben combsérülést szenvedő Mile Krisztián kiválásával is megbirkózott a Jászberény, és végül egygólos győzelmet aratott a Nyírbátor vendégeként.

P. Gy.

Szezonbeli hetedik sikerével a tabella negyedik helyére ugrott az Arany-legénység.

Eközben Zorán Kuntics vesztes mérkőzésen debütált a Tiszafüred kispadján, amely sokáig egészen jól tartotta magát a hazai pályán játszó Füzesgyarmattal szemben, de mintegy negyedórányi rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy meghiúsuljon a pontszerzése.

NYÍRBÁTOR – JÁSZBERÉNYI FC 1–2 (0–1)

Nyírbátor, 200 néző. V.: Kátai (Berényi, Köteles)

JÁSZBERÉNY: Miski – Lékó, Mile (Kis B., 3.), Hevesi-Tóth, Fejes – Ludasi (Szabó T., 85.), Tisza, Túri, Patócs – Farkas J., Kürti (Szanyi, 71.).

Vezetőedző: Arany László

GÓLSZERZŐK: Pálinkás (75.), ill. Patócs (35.), Farkas J. (54.)

ARANY LÁSZLÓ: – Két hasonló játékerőt képviselő csapat találkozóján, több helyzetet alakítottunk ki, így úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.


FÜZESGYARMAT – TISZAFÜREDI VSE 2–1 (0–0)

Füzesgyarmat, 500 néző. V.: Antal (Kormányos II, Sebestyén)

TISZAFÜRED: Szalánczi – Vincze Á., Szövetes, Keményffy, Kalóz – Csábi (Pesti, 69., Éder, 82.), Pataki, Benedek, Bozsó – Székely I D., Székely II D.

Vezetőedző: Zorán Kuntics

GÓLSZERZŐK: Lukács (52.), Styecz (66.), ill. Benedek (74. – tizenegyesből)

KIÁLLÍTVA: Kalóz (51. – egyből piros lappal)

ZORÁN KUNTICS: – Az első félidőben a hazaiak csak pontrúgásokból tudtak veszélyeztetni. A szünet után a kiállításból azonnal gólt kaptunk, így nem volt más választásunk, mint menni előre.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Balassagyarmat–ESMTK 1–1, Tiszaújváros–DEAC 0–1, Cigánd–Tállya 0–1, Putnok–Diósgyőr II 0–4, Monor–MTK II 2–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában