VÍZILABDA

2018.06.07. 20:10

Alulmaradt a Dózsa a horvát csapat ellen, de az olaszokat legyőzte

Csütörtök délután kezdődött a világ klubvízilabdázásának legnagyobb eseménye. A genovai Bajnokok Ligája Final 8-ben két magyar csapat is érintett: a címvédő Szolnoki Dózsa és az Eger.

Szoljon.hu

A fehér sapkás szolnoki csapat védekezésén sok fog múlni Genovában is

Fotó: Mészáros János

Pontosan 376 nappal a sporttörténelmivé lett 2017. május 27. után újra megmérkőzött a Szolnoki Dózsa és a Jug Dubrovnik.

Az Egerhez hasonlóan viszont veszített a nyitónapon, így nem jutott be a négy közé a címvédő Szolnok sem a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében, amelynek Genova ad otthont.

A Tisza-partiak a csütörtöki negyeddöntős meccsen egy góllal maradtak alul a horvát Jug Dubrovnikkal szemben – írja az MTI.

Az eredmény

Jug Dubrovnik – Szolnoki Dózsa 9– 8 (2-2, 2-2, 2-2, 3-2)

A Dózsa ezután pénteken 17:30-tól az olasz Brescia csapatával mérkőzött meg, a győztes csapat pedig szombaton 17:30-kor ugorhat vízbe az Eger ellenfeleként.

Az eredmény

Brescia – Szolnoki Dózsa 7–8 (1-1, 1-2, 2-2, 3-3)

Mivel a Szolnoki Dózsa 8-7-re legyőzte a Brescia gárdáját a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében az 5-8. helyért, így szombaton az ötödik helyért játszik az Egerrel.

Utoljára frissítve: 2018. június 8., 18:40

Borítókép: korábbi mérkőzés, Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában