LABDARÚGÁS

2018.09.08. 07:55

Heves megyébe látogatnak csapataink

Mindkét harmadosztályú csapatunk Heves megyei ellenféllel mérkőzik vasárnap. A veretlenül listavezető Jászberény a kilencedik Eger, míg a negyedik Szolnok a sereghajtó Gyöngyös vendégeként lép pályára 16 órakor.

Pabar Gyula

A Jászberény legutóbb önbizalom-növelő győzelmet aratott a Sajóbábony ellen (7–1), ám most Egerben nagyságrendekkel nehezebb feladat vár rá. Mindazok ellenére is, hogy Vígh Ferenc együttese az imponáló szezonkezdés után megtorpant, hiszen három egymást követő mérkőzésén csak egy pontot gyűjtött, azt is a megyei rivális, Gyöngyös otthonában (1–1).

Ráadásul több meghatározó játékosára sem számíthat az egriek mestere: Galambosi Máté betegséggel, Révész András sérüléssel küszködik, eközben Fekete Viktor a strandfoci-válogatottal Szardínián szerepel.

A Szolnok a Berényhez hasonlóan, magabiztosan nyert az előző körben, három góllal verte az újonc Sényőt (4–1). Ezek után kis túlzással azt is mondhatnánk, a Gyöngyös elleni meccs csak formalitás lesz, ám pont emiatt kell nagyon odafigyelni.

Merthogy előbb-utóbb minden sorozat megszakad egyszer, és nagyon nem volna jó, ha a gyöngyösiek pont a MÁV ellen szereznék meg első győzelmüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában