Labdarúgás

2019.06.15. 13:11

Sínen a MÁV, Debrecenben szerepel a Tiszafüred

A napokban futballkörökben terjedt az a hír, hogy több klub indulása bizonytalan az NB II. következő évadjában.

Varga Csaba

Dorcsák Zoltán edző reménykedik az övéi sikerében

Fotó: Pesti József

Mindezt megcáfolva, a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy az NB II. 2019–2020-as szezonjára mind a húsz klub – közte a Szolnoki MÁV FC – nevezését elfogadták.

Így az augusztus 4-én induló szezonban a Csákvár, a Balmazújváros, a Békéscsaba, a Siófok, a Budafok, a Budaörs, a Dorog, a Tiszakécske, az Ajka, a Gyirmót FC, a Kazincbarcika, az MTK, a Nyíregyháza, a Soroksár, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Szolnok, a Haladás, a Vác, a Vasas és az ETO FC Győr szerepelhet a másodosztályban.

Szombaton 17 órától rendezik a 2018–2019-es szezonzárókat, az NB III.-as osztályozókat, közte a Debreceni VSC II.–Tisza­füredi VSE összecsapást is. A felek első mérkőzését a kis-Loki 2–0-ra nyerte, sokak szerint ezzel eldőlt a továbbjutás, pontosabban a feljutás kérdése.

Dorcsák Zoltán edző reménykedik az övéi sikerében
Fotó: Pesti József

– Aki csak az eredményt látta, azt gondolhatta, hogy simán nyert a kis-Loki – kezdte Dorcsák Zoltán, a Tiszafüred edzője. – Jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, sajnos elhibáztuk azokat.

– Senkire nem lehet egy rossz szavam sem, mindenki a maximumot nyújtotta az egész meccsen. Játékunkból sajnos hiányzott a gól. Most az esélytelenek nyugalmával léphetünk pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában