ASZTALITENISZ

2019.07.05. 11:49

Még a szettnyerés sem jött össze Szudiéknak

A World Tour-sorozat dél-koreai állomásán a Jászkun Volán SC-s Szudi Ádám Pergel Szandrával vegyes párosban 3:1-re legyőzte a nyolcaddöntőben a budapesti világbajnokságon ezüstérmet szerző Josimura Maharu, Isikava Kaszumi duót.

Varga Balázs, MTI

A magyar bajnoki címvédő Szudi Ádám egyik vágya, hogy a felnőtt Eb-n is érmet szerezzen, erre az idén is lesz lehetősége

Forrás: MTI

A vb-n is összecsapott a két páros, akkor a japánok 4:2-re nyertek, ám a magyar kettős ezúttal 0:1 után megfordította a találkozót, így a pénteki negyeddöntőben a hongkongi Ho Kvan-kit, Li Ho-csing páros ellen folytathatják szereplésüket.

FRISS

A magyar kettős – amely az első fordulóban bravúrral búcsúztatta a harmadik helyen kiemelt, idén világbajnoki ezüstérmes Josimura Maharu, Isikava Kaszumi japán párost – a következő ázsiai riválissal már nem bírt. A hetedikként rangsorolt hongkongi Ho Kvan-kit, Li Ho-csing duó ellen a szettnyerés sem jött össze.

Eredmény:

vegyes páros, negyeddöntő:

Ho Kvan-kit, Li Ho-csing (hongkongi, 7.) – Szudi Ádám, Pergel Szandra 3-0 (6, 6, 9)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában