KOSÁRLABDA

2020.01.03. 10:22

Marad a hat légiós az Olajnál

Amióta karácsony előtt bejelentette legújabb külföldi játékosa, Timothy Price érkezését a Szolnoki Olajbányász, azóta folytak a találgatások, vajon lesz-e további távozó a légiósok sorából, hiszen a szabályok szerint egy mérkőzésre csupán ötöt lehet nevezni, miközben már hat ilyen kosaras található a csapatban.

Varga Balázs

Darwin Davis még csak pár hete igazolt Szolnokra, ám már most úgy tűnik, hogy az amerikai irányítóval jól járt az Olajbányász

Fotó: Mészáros János

Csütörtökön a weboldalán eloszlatta a kételyeket a klub: marad a hat légiós.

– Az elmúlt napokban sokat egyeztettünk a szakmai stábbal az előttünk álló időszakról. Átgondolva a szakmai érveket úgy döntöttünk, hogy a szezon hátralévő részét hat légióssal folytatjuk – nyilatkozta az egyesület honlapján Csősz Tamás ügyvezető igazgató.

Egy kicsit elevenítsük fel a közelmúlt történéseit. Ugyebár Gasper Potocnik ült le a kispadra, akinek érkezésével a játékoskeretben is számos változás történt. Darwin Davis, Marjan Cakarun és Timothy Price jött, viszont csak Demetris Morant és Kenneth Smith távozott, ezért volt nagy kérdés, velük tart-e még valaki. A hétvégi, Alba elleni mérkőzéstől kezdve viszont már az okozhat fejtörést a trénernek, hogy eldöntse, mikor melyik játékos kap pihenőt.

Darwin Davis még csak pár hete igazolt Szolnokra, ám már most úgy tűnik, hogy az amerikai irányítóval jól járt az Olajbányász
Fotó: Mészáros János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában