Kajak-kenu

2020.08.27. 09:36

Csipes Tamara remekelt a szolnoki ob-n

Az országos bajnokság szerdai zárónapján az olimpiai számok közül az 1000 és a 200 méteres döntőket rendezték meg a szolnoki Holt-Tiszán.

Varga Csaba

Csipes Tamara nyolc aranyérmet szerzett az ob-n

Fotó: Csabai István

A kajakosoknál Lucz Anna (UTE) győzött 200 méteren, a szolnoki Katrinecz Rita nyolcadik lett. Párosban a Lucz Anna, Kiss Blanka (UTE) egység nyert, a Katrinecz Rita, Csikós Zsóka (Szolnoki KKK) páros a harmadik, a Szellák Szabina (KSI), Zupkó Vanda (Szolnoki Sportcentrum) duó a negyedik, míg a Szabó Lili, Kulcsár Csenge (Tiszafüred) páros a nyolcadik helyen ért célba. A négyesek versenyében a Csipes Tamara, Hagymási Réka, Medveczky Erika (Honvéd), Pupp Noémi (ASE) összetételű csapat diadalmaskodott, a Sólyom Dóra (Vasas), Simon Rebeka (Merkapt-Mekler LSE), Katrinecz Rita, Csikós Zsóka kvartett ezüstérmet szerzett. Csipes Tamarának ez volt a nyolcadik aranyérme.

A férfiak királyszámában, az 1000 méteres távon Varga Ádám (KSI) centiméterekkel ugyan, de legyőzte a világbajnok Kopasz Bálintot (Győr).

Csipes Tamara nyolc aranyérmet szerzett az ob-n
Fotó: Csabai István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában