Galériával

2020.08.25. 11:30

Jubileumi fogathajtó versenyt rendeztek Jászárokszálláson

Tizedik alkalommal rendezte meg fogathajtó versenyét vasárnap a Jászárokszállási VSE fogathatjó szakosztálya a Bikarét dűlőn.

Illés Anita

Fotó: Pesti József

A lovas sportnak nagy hagyománya van már a településen, a jubileumi esemény is sok versenyzőt és látogatót vonzott. Rédei István, szervező érdeklődésünkre elmondta, hogy ezúttal ötvenhét induló mérettette meg magát öt kategóriában. Jászsági lovasok mellett Heves és Pest megyéből is neveztek a versenyre.

A CAN-C póni kettesfogat győztese Rédei Ádám Imre (Jászárokszállási VSE) lett két hibátlan pálya teljesítésével. CAN-C egyesfogat kategóriában tizenöt hibaponttal Heka Attila (Monori Lovasbarátok Egyesülete) bizonyult legjobbnak. A CAN-C kettesfogat lovasai közül Szabó Bence János (Tiszaföldvári Lovas Klub) hat hibaponttal nyerte meg a versenyt. Szűcs Balázs (Abonyi Lovas Klub) CAN-D póni kettesfogatban két hibátlan pálya teljesítésével lett első. A CAN-D kettesfogat kategóriát Kalacsi Péter (Tápiószőlősi Baráti Lovas SE) két hibátlan pályával, összevetés után nyerte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában