Futsal

2020.12.09. 07:00

Szépen zárta otthon a szezont a Focimánia

A Pest megyei regionális bajnokságban a Lurkó Focimánia FK múlt csütörtökön 6–3-ra kikapott a Kincsem Lovaspark SE II. vendégeként, ráadásul a csapat kapusa, Ulviczki Attila két sárga lap után a kiállítás sorsára jutott, így rá nem számíthatott Rácz Imre edző a hétfő esti hazai összecsapáson.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az SK Tóalmás elleni tizenegyedik fordulóbeli mérkőzésen a Focimánia szerezte meg az előnyt, de szorosan alakult az eredmény, mert a vendégek előbb 2–1-re, majd 3–2-re is vezettek. Az utolsó negyedórában viszont fordítani tudtak a hazaiak, akik végül 5–4-re nyerték meg a találkozót Fehér Péter kettő, míg Szabó Bence, Tóth Tamás és Szabó Károly egy-egy találatával.

A Lurkó együttese így győzelemmel zárta a szezont szász­berki otthonában, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) adatbankja szerint viszont csak december 28-án, hétfőn (18 óra) búcsúzik az évtől, méghozzá annak a Bátonyterenyei TC-nek a vendégeként, amely számos halasztás miatt csak ebben a hónapban kezdte meg szereplését ebben a kiírásban.

A bajnokságban érdekelt másik megyei csapatunk, a Jászárokszállás az elmúlt két hétben nem játszott bajnokit, de pénteken (20.30) ismét pályára lép majd az Üllői DSE otthonában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában