LABDARÚGÁS / megye III.

2021.04.23. 06:57

Két csapatra sűrű program vár ezekben a napokban

A megyei harmadosztályban a 25. fordulót rendezik a hétvégén, de még előtte, pénteken bepótolják a 23. körből elhalasztott Bánhalma–Jászalsószentgyörgy mérkőzést.

Varga Balázs

Kósa Gergő (pirosban) és csapata, a Tiszaföldvár II. nehezen tudott nyerni a Jászalsószentgyörgy vendégeként

Fotó: Pesti József

A jelek szerint a hazaiak és a vendégek is dupláznak a hétvégén, azaz két találkozót tudnak le egy, illetve két nap különbséggel.

Az éllovas Jászjákóhalma a Tiszasast látja vendégül, így nagy valószínűséggel ezúttal sem botlik a listavezető. A második Tiszaföldvár II. a már említett Bánhalmához utazik, míg a harmadik helyezett Nagyiván ezen a hétvégén szabadnapos. Így a negyedik Jászdózsa közelebb kerülhet utóbbihoz, ha nyerni tud a Szolnok Fanatic vendégeként, miközben hátrafelé is tekingetnie kell, hiszen közel van a Kőtelek, a Berekfürdő és a Jászalsószentgyörgy is.

Párosítások

Péntek: Bánhalma–Jászalsószentgyörgy, 17.00 (a 23. fordulóból elhalasztva).

Szombat: Kétpó–Kőtelek, Kunmadaras–Berekfürdő, Bánhalma–Tiszaföldvár II., 16.30.

Vasárnap: Jászjákóhalma–Tiszasas, Zagyvarékas–Tiszaszőlős, Cibakháza–Jászalsószentgyörgy, Szolnok Fanatic–Jászdózsa, 16.30.

Szabadnapos: Nagyiván

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában