LABDARÚGÁS / megye III. / galériával frissítve

2021.05.30. 20:25

Kiütéses győzelemmel bajnok a Jászjákóhalma

A 30. fordulóval zárultak a megyei harmadosztály küzdelmei vasárnap, mely során eldőlt, hogy a Jászjákóhalma végez az első helyen.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

A játéknap előtt egy pont volt a különbség az éllovas Jászjákóhalma és a második Tiszaföldvár II. között. A TiSE tartalékcsapata teljesítette a maga kötelességét, legyőzte a Jászalsószentgyörgyöt, így bízhatott a listavezető botlásában. Azonban a jákóhalmi együttes nem tette meg ezt a szívességet vetélytársának, sőt, kiütötte a Bánhalmát, így újonc létére bajnoki címet ünnepelhet a legalsó osztályban.

Nem született döntetlen a többi mérkőzésen sem, a Zagyvarékas, a Berekfürdő és a Tiszasas otthon, míg a Tiszaszőlős és a Nagyiván idegenben örülhetett a három pontnak.

Eredmények: Zagyvarékas–Kunmadaras 5–2, Tiszaföldvár II.–Jászalsószentgyörgy 4–0, Berekfürdő–Jászdózsa 3–0, Szolnok Fanatic–Tiszaszőlős 0–3, Tiszasas–Cibakháza 7–2, Kőtelek–Nagyiván 1–4, Jászjákóhalma–Bánhalma 8–0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában