LABDARÚGÁS

2021.05.23. 17:22

Nagyon úgy fest, távozik a Szolnoki MÁV kapusa

A Nemzeti Sport Online és hírportálunk információja szerint is távozik klubjától a Szolnoki MÁV kapusa, Molnár-Farkas Tamás.

Varga Balázs

20201004 Kaposvár Merkantil Bank Liga NB II. 11. forduló féfi labdarúgó mérkőzés KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - SZOLNOKI MÁV FC. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap Képen: BALÁZS ZSOLT, MOLNÁR F. TAMÁS

Forrás: Somogyi Hírlap

Fotó: Lang Róbert

Az NSO úgy tudja, hogy Daru Bence mellett megvan az NB II.-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia másik új igazolása is, aki nem más, mint Molnár-Farkas Tamás, a Szolnoki MÁV 31 esztendős kapusa. Hírportálunk úgy értesült, a hálóőr a MÁV FC utolsó bajnoki mérkőzése után – melyet a csapat 2–1-re megnyert a Csákvár ellen – el is köszönt a szurkolóktól, így összesen négyévnyi szolnoki játék után távozik.

Molnár-Farkas Tamás az elmúlt három évben volt a kék-fehérek első számú hálóőre, illetve a 2016–17-es szezonban védte a MÁV kapuját, és éppen Szegedről érkezett akkor a Tiszaligetbe. A szentesi születésű, 186 centiméter magas játékos összesen 119 bajnoki találkozón és 5 Magyar Kupa-mérkőzésen őrizte a szolnoki kaput.

Azt egyelőre nem tudni, érkezik-e helyette másik kapus Szolnokra. Már csak azért is kérdéses, szükség van-e új igazolásra, mert a saját nevelésű Csáki Kálmán bizonyított tavasszal, 7 bajnokin állt a MÁV kapujában, közte az utolsó 5 találkozón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában