LABDARÚGÁS

2021.07.15. 19:00

Martfűi játékossal kötött profi szerződést az Újpest

Profi szerződést kötött a martfűi származású Fehér Csanáddal az Újpest.

Varga Balázs

Budapest 20201031 Labdarúgás OTP Bank Liga NB1 bajnoki mérkõzés Újpest MTK Foto Nemzeti Sport - Török Attila A képen: Fehér Csanád

Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A 19 éves védő Martfűn kezdte pályafutását, majd egy évet eltöltött a Szolnoki MÁV utánpótlásában is. Ezt követően vitte el a Puskás Akadémia, az Újpest pedig tavaly szerződtette Kecskemétről. A lila-fehérek harmadosztályú csapatának egyik alapembere volt az előző idényben, de az NB I.-ben is bemutatkozhatott már egy MTK elleni bajnokin, a nyári felkészülést pedig már az első kerettel kezdte meg.

– Az NB III.-as gárdából sikerült kitűnni, és lehetőséget kapni, hogy az első csapatnál bizonyíthassak. Nagyon jó érzések keringenek bennem, nagyon boldog vagyok, mivel 19 évesen alá tudtam írni első profi szerződésemet. Remélem, a klubhoz méltóan fogom tudni képviselni a csapatot, és minél több játéklehetőséget fogok kapni – nyilatkozta a szerződés aláírását követően a klub honlapjának Fehér Csanád.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában