LABDARÚGÁS

2021.08.06. 07:00

Hétvégén rajtolnak megyei csapataink a Magyar Kupa főtábláján

Hétvégén elkezdődnek a Magyar Kupa küzdelmei a megyei együttesek számára. A főtábla első fordulójában a három NB III.-as csapatunk, a Jászberény, a Tiszafüred és a Törökszentmiklós mellett a megyei első osztályú Karcag lép pályára.

Sebestyén János

Fotó: Pesti József

A Jászberény vasárnap Csomádra utazik, ahol 16 órától a Pest megyei első osztályú Cso-ki Sporttal játszik. A Tiszafüred szombaton 16.30-tól a DEAC ellen mérkőzik meg Debrecenben.

A füredi klub két új játékos érkezését is bejelentette, a 32 éves Nagy Olivér – volt NB I.-es játékos –, illetve a 20 éves Kiszely Dominik személyében. A Törökszentmiklós szombaton 16.30-tól hazai pályán fogadja a BKV Előre gárdáját. Míg a megye I.-es Karcag vasárnap Albertirsán vendégeskedik, a Pest megyei másodosztályú csapat ellen 16.30-kor kezd.

A párharcok egy meccsen dőlnek el, ha a rendes játékidő végén döntetlen az állás, hosszabbítás, majd tizenegyesrúgás következik, amennyiben szükséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában