kosárlabda

2021.09.25. 07:01

A Paks otthonában folytatja az Olaj

A szerdai rajt után újabb forduló vár a férfi­csapatokra a hétvégén. Az Olajbányász vasárnap 19.30-kor az Atomerőmű SE vendége lesz Szekszárdon. A meccset azért rendezik a Tolna megyei fővárosban, mert felújítás alatt áll a paksi sportcsarnok.

Varga Csaba

Az Olajbányász legénysége jó rajtot akar venni ma este, amikor a Szedeákot fogadja a Tiszaligetben. Minden bizonnyal érdekes és izgalmas meccset láthatnak majd a szurkolók

Fotó: Kiss János

A nyitófordulóban mindkét csapat egylabdás mérkőzést játszott hazai pályán. Közülük csak az Olajnak sikerült nyernie, miután 77–76-ra verte a Szedeákot, míg az ASE hosszabbítást követően 106–104-re kikapott az Alba Fehérvártól.

Az elmúlt évadban mindkét gárda hozta a hazai meccsét, szinte biztos, hogy vasárnap este is szoros és izgalmas csatát vívnak majd a felek. A szolnokiak közül továbbra is hiányozni fog a sérüléssel bajlódó dominikai irányító, Gelvis Solano, és a csapat másik játékmesterének, Pongó Máténak is bizonytalan a játéka. Ami jó hír, hogy a legutóbbi találkozón a kezét fájlaló Bo­jan Szubotics tudja vállalni a fellépést.

A szolnoki csapat csak akkor nyerhet a Paks otthonában, ha a legutóbbi összecsapás második és zárónegyedé­ben mutatott kemény védekezése mellett a szerdán látott 35,4 százalékos mezőnymutatónál jobb dobóteljesítmény is párosul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában