labdarúgás

2021.09.22. 07:00

Véget vetnének a nyeretlenségüknek

Szerdán másfél hét szünet után a nyolcadik fordulóval folytatódnak az NB III. küzdelmei.

Sebestyén János

Barna Béla (elöl) és a Füred nyerni megy Salgótarjánba

Fotó: Pesti József

A Keleti csoportban a Tiszafüred Salgótarjánba látogat, a Törökszentmiklós a Kazincbarcikát, míg a Jászberény az Egert fogadja 16 órai kezdettel.

Az eddig öt pontot szerző, tizenhatodik helyen álló Tiszafüred a még nyeretlen, mindössze egypontos Salgótarján vendége lesz. A fürediek – akik a második győzelmükre hajtanak – legutóbb a Sényővel ikszeltek, míg az ellenfelük a Békéscsaba II.-től kapott ki, ami sorozatban az ötödik vereségük volt.

– Nem kaphatunk ki, mi több, nyernünk kellene, hogy elinduljunk felfelé. Sajnos többen is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak, de mindent elkövetünk a győzelem érdekében – nyilatkozta Dorcsák Zoltán, a TVSE edzője a klub honlapjának az összecsapás előtt.

Barna Béla (elöl) és a Füred nyerni megy Salgótarjánba
Fotó: Pesti József

A még mindig pont nélkül álló Törökszentmiklós a remek formában lévő Kazincbarcikával játszik otthon. A TFC legutóbb Hajdúszoboszlón ugyan egygólos vereséget szenvedett, de a mutatott játékuk bizakodásra adhat okot.

A második helyezett Barcika zsinórban már négy meccset nyert, az utolsó bajnokin a diósgyőri fakót verte több góllal, ráadásul a Magyar Kupában nagy meglepetésre kiejtette a Szolnoki MÁV együttesét.

A jelenleg nyolcadik Jászberény a hétvégi kupasikere után a kilencedik Eger gárdáját látja vendégül. A hazaiak a hárommeccses bajnoki nyeretlenségi sorozatuk megszakítására készülnek, míg az egriek két vesztes meccs után szereznének újra három pontot. A JFC legutóbb a Kisvárda II. ellen szenvedett vereséget, míg az ellenfelüket a Putnok verte.

Az Eger gyenge formája nem meglepő, mivel a hírek szerint a tulajdonos lezáratta a sporttelepet, és még edzeni sem engedik be a klub játékosait.

További párosítások:

DVTK II.–Békéscsaba II., 14.00, BKV-Előre–Füzesgyarmat, DEAC–Kisvárda II., Putnok–Tiszaújváros, Hidasnémeti–Hajdúszoboszló, Sényő–DVSC II., Tállya–Újpest II., 16.00. S. J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában