LABDARÚGÁS megye II.

2021.11.26. 07:00

Ha nem kap ki, szenzációs félszezont zár hétvégén a Kenderes

A megyei másodosztály utolsó őszi, 15. fordulója következik.

Varga Balázs

Rézsó Gábor (labdával) és a Tiszagyenda a nyolc meccs óta hibátlan tiszaszentimrei csapat vendége lesz a hétvégén

Fotó: Pesti József

Arra készül az éllovas Kenderes, hogy veretlenül zárja a szezont, ehhez a hetedik helyezett Lurkó Focimánia ellen kell legalább döntetlent elérnie otthon. Persze a hazaiak formáját elnézve a győzelem elvárásnak tekinthető.

A listavezető legfőbb üldözőjévé a Tiszaszentimre lépett elő, amely már nyolc bajnoki óta százszázalékos, legutóbb szeptember 26-án veszített pontokat, amikor 3–1-re kikapott a Jászkisér vendégeként. A második helyezett ezúttal a Tiszagyendát fogadja, amely az elmúlt hétvégén öt nyeretlen találkozó után tudott győzni.

Rangadót veszített a listavezetővel szemben a Cserkeszőlő szombaton, így kilenc pontra nőtt a hátránya, s visszacsúszott a harmadik helyre. Ráadásul a javítás sem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis a Jászberény II. vendégei lesznek. Igaz, a jászságiak is vereséget szenvedtek legutóbb, az előző körben elvéreztek azzal a Tiszaföldvár II.-vel szemben, amely elég foghíjasan lépett pályára. A földvári tartalékcsapat pedig az előtte álló, legutóbb Túrkevén 2–1-re kikapó Jászapátihoz látogat, s ez az összecsapás is izgalmasnak ígérkezik.

Az utolsó helyről ellépő Kunmadaras a Jászszentandrás vendége lesz, míg az ismét sereghajtó Tiszajenő is közvetlen riválissal csap össze, otthon a Jászboldogházával. A Fegyvernek a Jászkisért, az Abádszalók pedig a Túrkevét foghatja be, amennyiben legyűri előtte álló ellenfelét hazai pályán.

Párosítások

Szombat: Jászapáti–Tiszaföldvár II., Jászberény II.–Cserkeszőlő, Kenderes–Lurkó Focimánia, Fegyvernek–Jászkisér, 13.00.

Vasárnap: Jászszentandrás–Kunmadaras, Abádszalók–Túrkeve, Tiszajenő–Jászboldogháza, Tiszaszentimre–Tiszagyenda, 13.00.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában