Labdarúgás

2022.03.12. 06:30

A Tiszafüred szeretné elhagyni a kiesőzónát

Vasárnap 14 órától a 25. forduló meccseit rendezik csapataink az NB III.-ban.

Sebestyén János

Forrás: Pesti József

A Tiszafüred a Tállyát fogadja, és amennyiben nyer, 11 pontra eltávolodna a kiesőzónától. Ellenfele 5 meccse nem szerzett pontot, legutóbb a Békéscsaba II. verte. 

A füredi Fehér Zsolt térdszalagsérülés miatt nem játszik, Kalóz Ádám szereplése pedig kérdéses. Kulcskérdés lehet a 11 gólos Kovács Norbert semlegesítése, ugyanakkor bízhatnak Szabó Viktor jó formájában, aki múlt heti, újpesti vereségükkor kétszer is betalált. 

Ősszel egygólos tállyai siker született. A télen alapembereit vesztő, megfiatalított JFC negatív spirálba került, az idei egy szerzett pontja is ezt igazolja. A sorsolás sem kegyes hozzájuk: legutóbb a harmadik DEAC-tól kaptak egy négyest, soros ellenfelük pedig a második BKV Előre lesz, amely döcögős kezdés után újra formába lendült. Ősszel a fővárosiak 3–1-re nyertek, melynél a 17 gólos Busai Attila eltiltás miatt nem játszhat. A JFC a kisárgult Sárossy Dániel nélkül készül a budapesti revansra, s rossz sorozatuk megszakítására. A sereghajtó Törökszentmiklós a biztató kezdés után a múlt heti, Eger elleni fájó hazai vereség után egyre távolodik a bennmaradást érő helyektől. A Miklós ezúttal az ötödik Tiszaújvároshoz utazik, amely győzelem után van, soraiban a 14 gólos Nagy Dáviddal. 

Első meccsüket az újvárosiak nyerték 4–2-re. A TFC-nél Telinger István, Balogh Dominik és Szecsei Péter nem bevethető, nehezítve az amúgy sem könnyű dolgukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában