Galériával frissítve/Labdarúgás - NB III.

2022.09.04. 18:55

Egyedül a JFC tudott nyerni, zsinórban negyedik vereségét szenvedte el a MÁV FC

A hetedik fordulóban léptek pályára NB III.-as csapataink vasárnap délután.

Rózsa Róbert

Illusztráció/MW-Archív

2021. december 5.: a Jászberény 5–1-gyel ütötte ki idegenben a Törökszentmiklóst az NB III. Keleti csoport 20. fordulójában. Kevesen gondolhatták, hogy az akkor hetedik helyen álló gárda fél évig nem nyer majd bajnoki mérkőzést. Végül így lett, és bár a JFC megőrizte harmadosztályú tagságát, maradt a rossz forma is az új idényre. Az első hat mérkőzésen mindössze egy döntetlenre és öt vereségre futotta. Ennek vetett most véget a Lakatos Béla vezette – amúgy számtalan hiányzótól szenvedő – együttes. 

A Jászberény ugyanis vasárnap 1–0-ra győzni tudott a Putnok vendégeként, így megtörte fél évig tartó nyeretlenségi szériáját. Ám még így is további sikerekre van szükség, hogy elmozduljanak a kiesőzónából. Győzelmével egyébként a Jászberény vált a forduló jászkunsági kakukktojásává, ugyanis többi csapatunknak nem sikerült megszerezni a három pontot. 

PUTNOK FC–JÁSZBERÉNYI FC 0–1 (0–0)

Gólszerző: Szőllősi (58.)

Egy félidőre volt jó a Szolnoki MÁV a Közép csoportban a Balassagyarmat vendéglátójaként. A csapatok még 0–0-val fordultak, ám a vége 3–0-s nógrádi siker lett. 

SZOLNOKI MÁV FC–BALASSAGYARMATI VSE 0–3 (0–0)

Gólszerzők: Bartos (52., 53.) és Mertse (77.)

Pont nélkül maradt ismét a Karcag. A nagykunságiak egy háromgyőzelmes szériát szakítottak meg hét közben a Körösladány elleni zakóval, amelyet most egy hazai vereség követett. A balmazújvárosi pályán a DEAC-ot fogadták, és hiába jöttek vissza kétgólos hátrányból, a vendégek egy kései találattal megszerezték a győzelmet. 

KARCAGI SE–DEAC 2–3 (0–1)

Gólszerzők: Virág (62.), Oláh (72.) ill. Trencsényi (28.), Korhut (59.), Szabó (87.)

A Tiszafüred brusztolós összecsapáson van túl. A Tisza-tó partiak a Hajdúszoboszlót fogadták, de az első félidei fölényt nem sikerült gólra váltaniuk, majd a második játékrészben hiába „gyúrták” egymást, maradt a döntetlen. 

FACULTAS-TISZAFÜREDI VSE–AQUA-GENERAL HAJDÚSZOBOSZLÓ 0–0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában