Vízilabda

2023.01.13. 11:54

Exszolnoki pólósok is játszottak a heti BL-fordulóban

Rózsa Róbert

Angyal Dániel, egykori dózsás is szerephez jutott a BL-ben

Fotó: Archív fotó

Vízilabda Alig három hét szünetet követően folytatódtak a Bajnokok Ligája főtáblájának küzdelmei. Ezúttal a Ferencváros és a OSC is idegenben ugrott medencébe. Mindkét magyar együttesben, sőt az ellenfeleiknél is szerepeltek olyan játékosok, akik az elmúlt években a szolnokiakat erősítették.

A Fradit verő berlini Spandauban a holland center, Bilal Gbadamassi, a zöld-fehérek között Nagy Ádám és Varga Dénes jutott szóhoz. A Bresciában nagy zakóba belefutó OSC-t ugyebár Varga Dániel irányítja, a játékosok közül Lévai Márton, Angyal Dániel és Várnai Kristóf az exszolnoki vízipólósok.

Az A csoport 5. fordulójának eredményei: Spandau 04 (német)–FTC 11–10, Brescia (olasz)–OSC 14–6, Jug Dubrovnik (horvát)–Sabadell (spanyol) 14–10, Marseille (francia)–Novi Beograd (szerb) 13–17.

A csoport állása: 1. Novi Beograd 13 pont, 2. Brescia 12, 3. FTC 9, 4. Jug Dubrovnik 7, 5. OSC 5, 6. Spandau 5, 7. Marseille 4, 8. Sabadell 1 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában