Labdarúgás

2023.01.04. 06:55

Megkezdi az újévi felkészülést a Tiszajenő

Január 12-én indulnak az edzések a Tiszajenő felnőttcsapatánál, amely hat felkészülési mérkőzésen is pályára lép majd a téli időszakban.

Kovács Levente

Versenyben a Tiszajenő

Fotó: Pesti József

Először január 28-án a Cserkeszőlőt fogadják a tiszajenőiek, majd február 5-én Újszilváson szerepelnek. Február 11-én a Kétpó lesz az ellenfelük, egy héttel később pedig a szomszédos Tószeggel mérik össze tudásukat. Az utolsó két edzőmeccset várhatóan hazai pályán játssza Polgár Lajos együttese, február 26-án a Lakitelekkel, március 4-én pedig a Tiszaug csapatával csapnak össze. 

Két igazolást is bejelentett az együttes, Nyuli Levente a Cserkeszőlőtől, Fazekas Ádám pedig Abonyból érkezik.

 – Szeretnénk jól szerepelni tavasszal is, amire minden esélyünk megvan. Úgy gondolom tovább erősödünk a két új játékossal. Az edzőmeccsek helyszínei változhatnak attól függően, hogy az öntözőberendezést mikor kezdjük telepíteni. Mindenkinek sikeres felkészülést kívánunk – beszélt a felkészülési időszakról Polgár Lajos, a csapat edzője. 
A megyei másodosztály az eredeti kiírás szerint március 4-én folytatódik, ám a hírek szerint valószínű, hogy később rendezik meg a 14. fordulót, mivel kevés csapat szerepel a bajnokságban. A hivatalos kezdésről később dönt a szövetség. Ettől függetlenül gőzerővel kell készülnie az együtteseknek, hiszen a másodosztályban a legkiélezettebb a verseny. A Tiszajenő ráadásul egyből egy rangadóval kezdi meg a tavaszi szereplést, hiszen az éllovas Lurkó Focimániával találkozik majd. 

A bajnokságban az első négy helyezett pontegyenlőséggel áll, a Tiszajenő jelenleg csak rosszabb gólkülönbsége miatt negyedik a tabellán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában