Labdarúgás

2023.01.09. 06:55

Ulviczki Mihály tiszteletére rendeztek tornát Szászberken

Tovább őrzik Ulviczki Mihály emlékét.

Kovács Levente

Megrendezték a II. Ulviczki Mihály-emléktornát

Fotó: Rácz Roland

Második alkalommal rendezték meg szombat délelőtt Szászberken az Ulviczki Mihály emléktornát. A meghívásos eseményen minden alkalommal ugyanaz a négy csapat vesz részt, a Szászberek Öregfiúk, a Szolnoki MÁV edzők, a Törökszentmiklós edzők és Ulviczki Mihály barátaiból álló csapat. A résztvevők közül a többség közel állt a 34 évesen elhunyt egykori labdarúgóhoz és edzőhöz, így a torna célja is az volt, hogy segítsen megőrizni a nagyon fiatalon eltávozott Ulviczki Mihály emlékét úgy, ahogy barátai ismerték, szerették és tisztelték.

– Nagyon jó, baráti hangulatban telt az esemény. Kiélezett, küzdős, de ugyanakkor barátságos mérkőzéseket láthattunk, ahol a résztvevők közül mindenki ismerte egymást. Örülök, hogy létrejött a torna, sikerült méltó módon megemlékeznünk Misiről. Külön köszönjük Alapi Józsefnek, hogy biztosította számunkra a csarnokot – értékelt Rácz Imre, az emléktorna főszervezője.

A tornát a Szolnoki MÁV nyerte, második a Misi barátai csapata, harmadik a Törökszentmiklós, negyedik a Szászberek. A gólkirály Nász Norbert lett, a legharcosabb játékos pedig Szádvári Gergő.

A torna eredménysora: Szászberek–Szolnoki MÁV 0–1, Törökszentmiklós–Misi barátai 0–4, Szászberek–Törökszentmiklós 0–2, Szolnoki MÁV–Misi barátai 2–1, Törökszentmiklós–Szolnoki MÁV 1–7, Szászberek–Misi barátai 1–6

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában