Labdarúgás / Galériával

2023.03.19. 18:10

Kis híján pontot szerzett a Jászberény

Nem termett babér NB III.-as csapatainknak a hétvégén, ám valamennyien kalkulálható vereséget szenvedtek. Figyelemre méltó volt ezúttal a Jászberény teljesítménye, a fiatalok egy harcos mérkőzésen szenvedtek vereséget jóval esélyesebb ellenfelükkel szemben.

Jegesi László

Hosszabbításban kapott góllal szenvedett vereséget a Putnok ellen a pirosmezes Jászberény

Jászberényi FC–Putnok FC 1–2 (0–1)

Jászberény, 300 néző, vezette: Dobai János (Vrbovszky, Zahorecz)

Jászberény: SÁNDOR B. – Fekete K., Szabó M., Pinte, Gattyán – László K. – Nagy L., Donkó, Lukovszky – Muhari, Varga L. Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Varga L. (63.), ill. NagyZs. (13.), Kiss K. (91.)

Némi meglepetésre hazai ziccerrel kezdődött a találkozó, majd az első gólt akkor kapta a Jászberény, amikor egyik játékosát éppen ápolták. Saját tizenhatosa elé húzódott vissza a vendéglátó, ezzel viszont nem nagyon tudott mit kezdeni a tabella második helyezettje. Fordulás után pedig megszerezte tavaszi első gólját Besenyi Gábor csapata, amellyel sokáig úgy nézett ki, hogy pontot mentenek a fiatalok. Nem így lett, ám nincs szégyenkeznivalója, mert végig pariban voltak az esélyesebb Putnokkal.

Besenyi Gábor: – Megérdemelt vendég győzelem született ugyan, de lelkesedésünkért pontot érdemeltünk volna. Végig fegyelmezetten játszottunk, mindennél többet mond, hogy az ellenfél a hosszabbításban igen feltűnően húzta az időt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában