Labdarúgás - NB III. / Galériával

2023.03.12. 19:06

Nem bírt az éllovassal a Tiszafüred

Dorcsák Zoltán együttese nem tudott meglepetést okozni a BVSC ellen.

Jegesi László

Túl nagy falatnak bizonyult a kékmezes Tiszafürednek a listavezető BVSC

Fotó: Pesti József

Keleti csoport

Facultas-Tiszafüredi VSE–BVSC-Zugló 1–2 (0–1)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Szigetvári Márk (Zahorecz, Ancsin)

Tiszafüred: TAJTI – Karika (Kertész 63.), Kalóz (Oláh L. 46.), GALLA, Baranyi – Barzsó, Mácsai (Pintér 63.) OLÁH N., Tomola - Szabó V. (Pataki 70.), Skulka (Kenderesi 63.) Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Kertész (92.), ill. Vernes (32.), Horváth R. (55.)

Kiállítva: Tomola (65.)

A listavezető egyből támadólag lépett fel a mérkőzés előtt szintén dobogós helyen lévő Tiszafüred otthonában, és nem sok kétséget hagyott afelől, hogy melyik a jobbik csapat. Támadásaiból azonban eleinte hiányzott a pontosság, ziccert hibáztak és csupán kapufáig jutottak el az első harminc perben.
Fél óra múltán viszont a hazai védelem megingását kihasználva megszerezték a vezetést. A folytatásban is elsősorban a Tiszafüred hibáiból élt a BVSC, amelynek játékosai semmi extrát nem nyújtottak, ám így is uralták a mérkőzést. A vendéglátó becsületére szóljon, hogy a kiállítás után sem mondtak le a gólszerzésről és nem adták meg magukat – (ki)tartásuk következtében a hajrában legalább szépíteniük sikerült.

Dorcsák Zoltán: – Megérdemelten nyertek a vendégek, mert éltek azokkal a lehetőségekkel, amelyeket elsősorban mi ajándékoztunk nekik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában