Labdarúgás

2023.08.12. 06:55

Idén is a kiesés elkerülése a Cserkeszőlő célja

A Cserkeszőlőnek az előző idényben sikerült annyi pontot összegyűjtenie, hogy hiába vesztett el az utolsó nyolc mérkőzéséből hatot, így sem kellett aggódnia a szezon legvégén a kiesés miatt. A keret ugyan átalakult, azonban most is hasonló céllal vágnak neki a bajnokságnak a tiszazugiak.

Kovács Levente

A Cserkeszőlő a Jánoshida ellen kezdi a szezont

Fotó: Pesti József

– Egy hónapja kezdtük a felkészülést heti két edzéssel, illetve egy tesztmérkőzéssel – tájékoztatta lapunkat Papp Zsolt, a csapat vezetőedzője. – Több meghatározó játékosunk is távozott, így nem számítok egyszerű szezonra.

Az edzőmeccsek jól alakultak a Cserkeszőlőnél, öt találkozóból hármat megnyert a csapat egy döntetlen és egy vereség mellett.

Ahogy az edző is említette, többen távoztak az együttestől, így Gödő Csaba, Zsoldos Attila, Polecsák Mihály és Lakatos József Kunszentmártonba, Szőke Ármin Tiszaföldvárra, Balázs Gergely Szajolba, Benke Márk pedig Tiszasasra szerződött. Érkeztek is az együtteshez, Pálinkás Botond Tiszasasról, Mód Tamás Tiszaföldvárról, Bükki Kevin Kisújszállásról, Panyik Norbert pedig Kunszentmártonból csatlakozott a kerethez. Rajtuk kívül a cserkeszőlőiek szeretnének még egy védekező középpályást, illetve egy szélsővédőt igazolni.

A célokra is kitért Papp Zsolt, kiemelte, hogy csapata a második Vármegye I.-es szezonjában is szeretné elkerülni a kiesést, ahogy azt az előző idényben tette.

Ezt a vezetőedző elmondása alapján főleg kontrákra épülő játékkal érné el a csapat, emellett stabilizálná a védelmet, illetve a támadóharmadban is igyekeznek majd jobban megtartani a labdát.

A Cserkeszőlő a bajnoki rajton a Jánoshida ellen lép pályára. A megerősödött jászságiak ellen azonban nem lesz egyszerű dolguk a tiszazugiaknak.

– Örülünk, hogy hazai pályán kezdhetjük a szezont – tért ki az első fordulóra Papp. – Nagyon kemény meccsre számítunk, de mindenképpen szeretnénk pontot szerezni a nyitányon.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában