Labdarúgás

2023.08.07. 17:32

Elkészült a vármegye I. sorsolása az új idényre – érdekes meccsekkel indul az évad

Augusztus 18-án, pénteken Cserkeszőlő–Jánoshida és Szajol–Jászfényszaru mérkőzésekkel rajtol a vármegye I.-es bajnokság 2023/2024-es idénye.

Kovács Levente

Szajol–Jászfényszaru mérkőzéssel indul az új idény

Fotó: Pesti József

Az első forduló már említett két meccsét pénteken, a többit pedig szombaton játsszák a csapatok, mivel nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án nem lehet találkozót rendezni.

Az újonc Lurkó Focimánia első mérkőzésén egyből a tavalyi bronzérmest, a Törökszentmiklóst fogadja, míg a másik feljutó, a Tiszagyenda a Kenderest látja vendégül. A harmadik új tagja a megye I.-es bajnokságnak, az NB III.-ból kiesett Jászberény pedig a nyáron megerősödő Mezőtúrral találkozik. Az előző szezonban második helyen végzett Tiszaföldvár Tószegen kezdi a bajnokságot, míg a Magyar Kupában az előző hétvégén már pályára lépő Kisújszállás a Kunszentmárton otthonába látogat. A tavalyi szezonban éppen bennmaradó Kunhegyes pedig a Rákóczifalva vendégeként lép pályára az első fordulóban.

Az őszi félévben a csapatok egyaránt tizenöt mérkőzést játszanak le, az utolsó fordulót a naptári évben november 25-i hétvégén rendezik.

Az első forduló programja:

Augusztus 18., péntek: Cserkeszőlő–Jánoshida, Szajol–Jászfényszaru, 17.00. Augusztus 19., szombat: Lurkó Focimánia–Törökszentmiklós, Jászberény–Mezőtúr, Kunszentmárton–Kisújszállás, Rákóczifalva–Kunhegyes, Tiszagyenda–Kenderes, Tószeg–Tiszaföldvár, 17.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában