Labdarúgás

2023.08.17. 11:59

Sorsoltak a Vármegyei Kupában – íme az első forduló párosításai

A mérkőzések egyik felét augusztus 30-án, a másik felét szeptember 6-án játsszák.

Kovács Levente

A Vármegyei Kupa előző kiírását a Tiszaföldvár csapata nyerte

Fotó: Pesti József

Elkészült a Vármegyei Kupa első fordulójának sorsolása. Összesen 46 csapat lesz érdekelt az idei sorozatban, ebből – tavalyi Megyei Kupában való szereplése, és főtáblára jutása miatt – a Tiszaföldvár, a Jászfényszaru és a Kisújszállás csak a harmadik körben csatlakozik be a versenybe. Emiatt tehát mivel páratlan számú együttes maradt az első körre, a Nagyivánt sorsolták még ki erőnyerőnek, így a Vármegye III.-as csapat csak a második fordulóban játszik először.

Az első kör mérkőzéseit két szerdai napon, augusztus 30-án és szeptember 6-án rendezik. A második fordulót az elsőhöz hasonlóan két játéknapon bonyolítják le, szeptember 20-án és 27-én. A harmadik kör találkozóit pedig már a tavaszi szezonban játsszák az együttesek.

Az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatósága az első fordulót területi alapon sorsolta ki.

A párosítások:

Augusztus 30.: Jászszentandrás–Jászalsószentgyörgy, Zagyvarékas–Jánoshida, Jászjákóhalma–Jászberény, Tiszasas–Rákóczifalva, Öcsöd–Tószeg, Cibakháza–Besenyszög, Tiszajenő–Cserkeszőlő, Bánhalma–Tiszaszőlős, Tiszapüspöki–Berekfürdő, Túrkeve–Abádszalók, Fegyvernek–Tiszagyenda.

Szeptember 6.: Jászapáti–Jászboldogháza, Jászkisér–Jászágó, Újszász–Jászárokszállás, Kengyel–Kunszentmárton, Kőtelek–Szajol, Szolnok Fanatic–Lurkó Focimánia, Tiszaszentimre–Kunhegyes, Kétpó–Kenderes, Kunmadaras–Törökszentmiklós, Mezőtúr–Tiszaderzs.

Erőnyerők: Tiszaföldvár, Jászfényszaru, Kisújszállás, Nagyiván.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában