Vízilabda

2023.09.16. 07:00

Hazai medencében folytatja a Szolnoki Dózsa

A második forduló mérkőzései következnek az élvonalbeli a bajnokságban, a Szolnoki Dózsa Praktiker szombaton 16 órától a Miskolci VLC legénységét fogadja a tiszaligeti Vízilabda Arénában.

Varga Csaba

Szombaton bemutatkozik hazai közönsége előtt az új szezonban a Szolnoki Dózsa

Fotó: Nagy Balázs

Mindkét gárda győzelemmel indította a szezont, a Miskolc otthon 10–8-ra verte az Egert. Pedig az egriek kezdték jobban a meccset, hiszen két góllal is vezettek a mérkőzés elején, aztán a borsodiak egy 5–0-s rohammal fordítottak, és innen már nem engedték ki a vezetést a kezükből, behúzták a régiórangadót. A szolnokiak gyors és gólerős játékkal kezdték a szezonnyitót Szegeden, Pásztor Mátyásék hamar háromgólos előnyt építettek fel, és innentől már nem volt kétséges a győztes kiléte, végül 15–9-re nyertek.

– Jól kezdtük az évadot, de a folytatásban is nehéz ellenfelek várnak ránk – mondta Hangay Zoltán, a Dózsa edzője. – Ismerjük a Miskolcot, nyáron többször is játszottunk velük, szerintem közelebb vannak hozzánk, mint tavaly. A fiúk nagyon várják a hazai bemutatkozást. Jó hír, hogy  Szeghalmi Zsombor felépült betegségéből, így rá is számíthatunk szombaton.

További párosítások:

FTC–Szentes, KSI–Eger, Vasas–UVSE, OSC–Kaposvár, BVSC–Szeged, Honvéd–PVSK.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában