Labdarúgás

2023.10.03. 07:00

Az utolsó percben mentett pontot a Jászárokszállás a Tiszajenő ellen a Vármegye II.-ben

Továbbra is szenved a Fegyvernek a vármegye II.-ben, ezúttal a Szentgyörgytől kapott ki Bohács Tibor együttese. A Szentimre és a Jászapáti is 4–0-s sikert aratott a hétvégén. Az Abádszalók egy gólgazdag meccsen nyert a Kunmadaras ellen, míg az Árokszállás a meccs utolsó percében mentett pontot a Tiszajenő ellen. A hetedik fordulóban a Besenyszög volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Nem bírt egymással a kék mezes Árokszállás és a Tiszajenő, döntetlennel ért véget a találkozó

Fotó: Pesti József

Tiszaszentimre–Jászboldogháza 4–0 (2–0)

Tiszaszentimre, 100 néző.

Vezette: Győrfi István.

Tiszaszentimre: Kalóz – Szőke T., SZŐKE P., Oláh Zs., Faghiura (PÉKÓ, a szünetben), SZŐKE Á., VARGA B., NAGY T. (Kalóz Á., 83.), BAGA (Gyulai, 59.), Csécsei (Szivák, 59.), Újvári (Papp J., 69.). Edző: Szoboszlai Zsolt.

Jászboldogháza: Nagy M. – Káposztás, Tóth E., Tasi, Szöllősi, Dékány, Nagy M., Bodor, Nagy N., Jancsó, Józsa (Pomaházi, 58.). Edző: Bodor Máté.

Gólszerzők: Újvári (11.), Baga (23.), Pékó (48.), Varga B. (81.).

Szép számú, lelkes közönség előtt megérdemelt hazai győzelem született, ami akár nagyobb arányú is lehetett volna.

Szoboszlai Zsolt: – Sokkal többet vártam a csapatomtól, mert néha úgy éreztem, könnyelműen veszik ezt a mérkőzést.

Bodor Máté: – Volt ennél rosszabb meccsünk is már, de mikor nagyot hibáztunk, rögtön gólt kaptunk.

Tudósított: Szoboszlai Zsolt

Jászárokszállás–Tiszajenő 2–2 (1–0)

Jászárokszállás, 80 néző.

Vezette: Golecz Gábor.

Jászárokszállás: Farkas A. – Polyák, Nagy B., KISS ZS. (Görbe, 90+1.), Bordás (Éliás, 67.), Rédei Á., CSIKÓS T., Czuczor Z., VÁRADI (Major, 57.), Hopka (Bobák, 77.), Czuczor Sz. Edző: Csikós József.

Tiszajenő: MÉSZÁROS L. – Terjéki, Hegyi, Fazekas Á., LAJKÓ E. (Puskás, 77.), Nyuli R., Márton P. (Korsós J., 67.), Czagány (Nyuli B., 81.), Fekete T. (Radics, a szünetben), KOZÁK. Edző: Márton Péter.

Gólszerzők: Csikós (32.), Éliás (90.), ill., Lajkó (54.), Kozák (80.).

A hazai csapat nagy győzelmi esélyt szalasztott el.

Csikós József: – Hazai pályán mindig fájó a pontok elvesztése, de a mostani különösen fáj.

Márton Péter: – Kevés helyzetet hozó mérkőzésen úgy érzem, győztes meccs csúszott ki a kezünkből.

Tudósított: Kiss Jenő

Kunmadaras–Abádszalók 3–4 (1–1)

Kunmadaras, 80 néző.

Vezette: Takács Sándor.

Kunmadaras: Havellant – CSŐKE I., Vas, SZABÓ J., Lólé (Kelemen, 82.), LÁZÓK A., Lázók L., Seres, Kovács J. (Bernáth, 82.), Tasi, Lázók N. (Szabó Z., 56.). Edző: Varga László.

Abádszalók: Horváth Zs. – Farkas J. (Farkas D., 70.), CSUKODI, OLÁH L., Dányi, JUHÁSZ A., Horváth Sz. (Halas A., 81.), Varga S., HALAS M., Weiszhaupt (Pócsi, 82.), Szóládi. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Csőke (55., 79.), ill., Juhász A. (32., 58.), Horváth Sz. (64.), Dányi (67.).

A negatív kezdés rányomta a bélyegét a mérkőzésre. A hazaiak súlyos egyéni hibái miatt szenvedtek vereséget otthon.

Varga László: – Egyelőre úgy néz ki, hogy gödörben van a csapat. Nem lesz könnyű kijönni belőle.

Lajos Tibor: – Nagyon megkönnyítenénk a saját dolgunkat, ha jobban használnánk ki a helyzeteinket. A játékunk tetszetős, de sok gólt kapunk, ezen is javítanunk kell.

Tudósított: Varga László

Túrkeve–Jászapáti 0–4 (0–2)

Túrkeve, 50 néző.

Vezette: Túró Kálmán.

Túrkeve: Gulyás G. – Lisznyai, Pintér I. (Fehér B., 62.), Kutich (Király, 67.), Suszter, Lengyel R., Kállai (Fésűs-Farkas, 86.), Geszti, Csontos (Suri, 33.), Varga A., Lövei. Edző: Jandó Ferenc.

Jászapáti: VINCZE G. – Papp B., SZABARI, MENYHÁRT, Csőke, Birkás (Panyi 67.), Urbán, Balog N.(Lukács, 60.), DONKÓ, BÉRES, Lendvai. Edző: Menyhárt Dániel.

Gólszerzők: Csőke (24.), Menyhárt (34., 78., 85.).

Sportszerű mérkőzésen a hazaiak sok hibával, gyengén játszva, nem tudták megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát, így könnyű apáti győzelem született.

Jandó Ferenc: – Hiába voltunk sokszor mezőnyjátékban jobbak, ha a kapu előtt nem tudunk koncentrálni, és hátul óriási hibákat vétünk, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznál.

Menyhárt Dániel: – Egy jó iramú és színvonalas mérkőzésen sikerült megszereznünk a három pontot, ahol az egész csapat remekül teljesített. A fiatalok beépítése az együttesbe továbbra is az elsődleges célom, eddig mindnyájan meghálálták ezt.

Tudósított: Fekete Tamás

Fegyvernek–Jászalsószentgyörgy 0–2 (0–1)

Fegyvernek, 150 néző.

Vezette: Tóth Kristóf Attila.

Fegyvernek: Sebestyén J. – MÁRTON P. (Vitáris, 81.), Molnár Zs. (Fehér L., 69.), Stalmájer, Ballók, Szász (Náhóczki, 81.), Szabó M., Rézsó K. (Bohács D., 58.), BUDAI, Csortos, BOHÁCS M. (Knipfel, 89.). Edző: Bohács Tibor.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Farkas I. (Urbán, a szünetben), Fajka D. (Gazsi, 82.), Tóth G., SZABÓ Z., KANALAS (Törőcsik, 90.), FEKETE T., Kiss B., Kobela, KÓNYA V., Fajka Á.. Edző: Gazsi István.

Gólszerzők: Farkas I. (19.), Kanalas (89.).

A nagy iramú, sok párharccal tarkított mérkőzésen a hazai csapat közel állt az egyenlítéshez, de végül ez nem sikerült. A jobb játékerőt képviselő vendégek a hajrában bebiztosították a győzelmet a döntetlenszagú meccsen.

Bohács Tibor: – Nem érdemeltünk vereséget, de ez csak kifogás. A kritikákat el kell fogadnunk, mert jogosak, és nagyon el kell gondolkodni a jövőről. Gratulálok a vendégcsapatnak a szervezett játékához.

Gazsi István: – Fegyelmezett játékkal értékes három pontot szereztünk.

Tudósított: Náhóczki Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában